Zoals we allemaal weten, zijn de tijden moeilijk op dit moment. Bijna alle horecagelegenheden in Nederland zijn gesloten en weten niet wanneer ze weer open kunnen.

Ondertussen zitten we thuis vast en proberen we gezond te blijven en wat (COVID-19 bewijs) plezier te hebben. Dus, wat als ik je zou vertellen dat je je lokale bevolking kunt ondersteunen door thuis te blijven en te drinken? Als dat goed klinkt, dan is De Thuisborrel Club iets voor jou!

Op 22 en 23 mei komen de beste lokale cocktailbars & bartenders uit het hele land direct naar je huiskamer!

Voor slechts €10,- kun je meedoen met digitale toegang tot de 11 deelnemende bars, inclusief een uitgekozen cocktailmenu, mixen van tutorials & live entertainment. Ja – digitaal barhoppen is het nieuwe!

Wilt u uw weekend compleet maken? Bestel je thuiscocktailbox met alle ingrediënten die je nodig hebt om 8 verschillende cocktails te maken voor slechts €39,50 (reken maar uit)!

Dit platform werd gelanceerd om bars & hospitality ondernemers in deze tijden te ondersteunen, en natuurlijk om iedereen die thuisblijft een quarantaine weekend te geven om te onthouden!

Dus, rally je huishoud/partner in quarantaine en laat je schudden!

Kijk op de website voor alle deelnemende bars en geestenmerken & schrijf je in. Maar schiet op – bestel je cocktailbox voor 18 mei voor levering in het hele land!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *