Over ons – Filteramsterdam.nl

Welkom bij FilterAmsterdam.nl, uw onmisbare gids in de bruisende wereld van Amsterdam. Ons online magazine, opgericht in 2018, is ontstaan uit een gedeelde passie voor deze unieke stad. Een groep enthousiaste Amsterdammers, variërend van journalisten, lokale ondernemers tot creatieve geesten, kwam samen met een gemeenschappelijk doel: het echte Amsterdam in al zijn facetten belichten.

Onze Geschiedenis

Het idee voor FilterAmsterdam.nl ontstond op een koude winteravond in een gezellig café in de Jordaan. Tussen de gesprekken door over de veranderende stad, de verborgen parels en de dynamische evenementen, realiseerden we ons dat er een platform ontbrak dat al deze aspecten samenbracht. Een platform dat zowel voor de bewoners als voor bezoekers van Amsterdam als een baken zou dienen in de overvloed aan informatie. Zo werd FilterAmsterdam.nl geboren.

Onze Missie

Onze missie is tweeledig. Enerzijds streven we ernaar om zowel inwoners als bezoekers van Amsterdam te informeren en inspireren met up-to-date en relevante content over evenementen, hotels, recreatie, nieuws en lokale bedrijven. Anderzijds willen we de unieke cultuur, geschiedenis en diversiteit van Amsterdam vieren en behouden. We geloven dat Amsterdam meer is dan alleen zijn toeristische hotspots; het is een levendige stad met een rijke geschiedenis, een bloeiende kunstscene en een ongeëvenaarde diversiteit.

Onze Visie

Bij FilterAmsterdam.nl kijken we naar de toekomst met een visie waarin ons platform dé centrale hub wordt voor alles wat met Amsterdam te maken heeft. We streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te creëren waarin zowel locals als bezoekers zich thuis voelen. Onze visie is om een duurzame relatie op te bouwen met onze lezers en partners, waarbij we constant innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze stad en haar bewoners.

Onze Redactie

Ons team bestaat uit toegewijde professionals die elk hun eigen unieke kijk op de stad hebben. Van diepgewortelde Amsterdammers tot recente inwijkelingen, onze redactie weerspiegelt de diversiteit van de stad zelf. We werken nauw samen met lokale experts, van historici tot culinaire kenners, om ervoor te zorgen dat onze content authentiek, betrouwbaar en boeiend is.

Onze Toewijding

Bij FilterAmsterdam.nl zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatieve, eerlijke en boeiende content. We streven ernaar om een platform te zijn dat niet alleen informeert, maar ook verbindt en inspireert. Of u nu op zoek bent naar het laatste nieuws, de beste plekken om te eten, unieke evenementen of inzichten in de Amsterdamse bedrijfswereld, FilterAmsterdam.nl is uw go-to bron.

Ontdek Amsterdam door onze lens en laat FilterAmsterdam.nl uw gids zijn in deze fascinerende stad. Welkom aan boord!